Have fun !
 
 

VrijeVal.com

 

Opleiding VrijeVal !

   
Prijs
tandemsprong :
vanaf 195 €
Cadeaubon 230 €

 
             
 

Wat een sensatie”, “Ongelooflijk”, “Wat een rush”. Het zijn maar enkele uitspraken van cursisten die net hun eerste sprong hebben gemaakt. Het zijn de cursisten die vastbesloten aan de opleiding zijn begonnen om nadien als volleerd springer verder te gaan.
Het kan dus om na een beperkt aantal sprongen je VrijeVal brevet te behalen.
De VrijeVal opleiding is een intensieve opleiding waar de cursist op een niveau wordt gebracht waar men bij de klassieke opleiding 3 tot 4 maal zoveel sprongen voor nodig hebt.
De basis grondopleiding is dezelfde als bij de klassieke opleiding maar nadien gaat het helemaal anders. De VrijeVal instructeurs nemen het nu over. Je moet al de levels van de VrijeVal opleiding doorlopen.
Elke level is anders, bij de eerste sprong is er veel aandacht voor de VrijeVal houding. Bij de exit hebben de twee instructeurs je vast en neem je gelijk de VrijeVal houding aan. Nadien doe je een GASP gevolgd door drie dummy pulls. Na de tweede GASP maken we ons gereed voor de opening. Op de op voorhand afgesproken hoogte geven we het teken dat we de parachute gaan openen.
Bij de tweede sprong is er nog aandacht voor de basis VrijeVal houding maar nu beginnen we te leren wat we allemaal met ons lichaam in VrijeVal kunnen doen.
Bij de volgende sprongen gaan we naar de skills van de cursist zelf kijken.
“Heading control”, 90° naar links en rechts draaien, een draai van 360°, het voor en achterwaarts leren vliegen, een salto bij de exit, het komt allemaal aan bod.
Het resultaat is dat je na deze opleiding je brevet hebt en je waar ook ter wereld kunt gaan springen.

Hier zijn een hoop termen gebruikt die je waarschijnlijk vreemd klinken. Bij de FAQ’s heb je de uitleg van de meeste gebruikte termen.

 

 

Initiatie
parachutespringen

Initiatie Vrije Val
Initiatie Static
Line
Tandemsprong

Stage
parachutespringen

Stage VrijeVal
Stage Static
Line

VrijeVal
spelletjes

De disciplines
De spelletjes

Hoe beginnen?

FAQ
Nieuws
De Foto's
De Video's
De vliegtuigen

Links

Datum voorstellen
Mailing
Contacteer ons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
© 2004-2011 Skydive & Surf Holidays info@vrijeval.com