Have fun !
 
 

VrijeVal.com

 

Initiatie VrijeVal !

   
Prijs
tandemsprong :
vanaf 195 €
Cadeaubon 230 €

 
             
 

Heb je zin om eens een keer een VrijeVal te beleven maar je hebt geen zin om vastgehaakt te worden aan de buik van een tandemmaster dan is dit de oplossing voor u.

Deze kennismaking met het parachutespringen bestaat uit twee delen, de grondopleiding en de sprong.

-We beginnen met de grondopleiding. Hier ga je alles leren over het materiaal, hoe je uit het vliegtuig moet springen (exit), welk circuit je met de parachute moet vliegen en hoe te landen.
Er wordt veel aandacht gegeven hoe te handelen in bijzondere omstandigheden.
-Het tweede deel is de sprong. Met deze initiatiesprong ga je onder begeleiding van twee zeer ervaren vrijeval instructeurs springen. Deze instructeurs blijven bij u vanaf het moment dat je het vliegtuig instapt tot je de parachute opent. Tijdens de vrijeval ga je de oefeningen uitvoeren van de level 1. Deze oefening bestaat uit de exit, vervolgens doe je een GASP, hier laat je zien dat je bewust bent van je omgeving.
Vervolgens doe je 3 dummy pulls, het simuleren van het openen van de parachute.
Tijdens de sprong ga je op je valhouding letten. De instructeurs gaan je waarschijnlijk op voorhand afgesproken tekens geven om je valhouding te verbeteren. Op 6000ft (2000m) stopt de oefening en gaan we ons concentreren op de opening. Op 4500ft gaan we de parachute openen. Tot nu was je altijd met zijn drie, nu ben je alleen. Als VrijeVal leerling ga je waarschijnlijk als laatste uit het vliegtuig of er moesten nog tandems achterna komen maar geen probleem, zij openen hoger.

 

 

Initiatie
parachutespringen

Initiatie Vrije Val
Initiatie Static
Line
Tandemsprong

Stage
parachutespringen

Stage VrijeVal
Stage Static
Line

VrijeVal
spelletjes

De disciplines
De spelletjes

Hoe beginnen?

FAQ
Nieuws
De Foto's
De Video's
De vliegtuigen

Links

Datum voorstellen
Mailing
Contacteer ons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
© 2004-2011 Skydive & Surf Holidays info@vrijeval.com